Soufflé cheesecake - Japonský cheesecake

Kategorie: Moučníky

Autor:

Soufflé cheesecake - Japonský cheesecake

Suroviny

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Japonsko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Žloutky oddělíme od bílků. Bílky vložíme do lednice.

Bílou čokoládu(můžeme použít i mléčnou nebo hořkou čokoládu - dle chuti) rozpustíme nad vodní lázní a necháme ji zchladnout. Troubu si mezitím předehřejeme na 170°C. Do zchladlé čokolády vmícháme žloutky a poté i bílky a celou směs vyšleháme až se nám začne na povrchu  tvořit bílá pěna.

Tukem si vymažeme kruhovou formu a směs do ní nalijeme. Směs ve formě proklepeme, abychom z ní dostali bublinky (stačí formu trochu nadzvednout a pustit na kuchyňskou desku).

Do pekáče vlijeme horkou vodu a umístíme do něj kruhovou formu a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 15 minut při 170°C a poté ještě 15 minut při 160°C.

Troubu poté vypneme, ale neotvíráme!!!!!!!! a necháme ještě 15 minut dojít.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist