Banánový chlebíček

Kategorie: Moučníky

Autor:

Banánový chlebíček

Suroviny

Porce: 12 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 12

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V míse si smíchejte sypké ingredience. Prosijte mouku, přidejte sůl a jedlou sodu. Vidličkou si rozmačkejte 4 přezrálé banány.

2
V robotu nebo druhé míse utřete máslo s cukrem do pěny, postupně zašlehejte i obě vajíčka. Do směsi přilijte mléko a esenci, přidejte banány a ještě chvíli míchejte. Pokud jste se rozhodli recept trochu vylepšit, teď je vhodná chvíle, kdy můžete přidat ořechy, rozinky, sušené ovoce... Do tekuté směsi po lžících vmíchejte sypkou směs, dokud vše nebude hladké.

3
Směs nalijte do formy na chlebíček, která je 22 cm dlouhá, pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C asi hodinu. Propečení zkontrolujte párátkem či špejlí. Chlebíček nechte zchladnout na mřížce.

Poznámka:

mouku můžeme namíchát - část hladká a část celozrná nebo špaldová
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist