Grilovaný koláč s nektarinkami a tvarohem

Kategorie: Moučníky

Autor:

Grilovaný koláč s nektarinkami a tvarohem

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Všechny suroviny na těsto zpracujte a nechte zabalené ve fólii odpočívat v lednici alespoň hodinu.

2
Ovoce očistěte, vypeckujte a nakrájejte na plátky nebo měsíčky. Odpočinuté studené těsto vyválejte na tloušťku asi 4 mm a přendejte na plech nebo do hliníkové formy vyložené pečicím papírem. Množství odpovídá dvěma hliníkovým formám, jaké vidíte na fotkách, nebo jednomu standardnímu plechu.

3
Grilujte nepřímo na středním žáru. Ať už máte jakýkoli gril, umístěte formu tak, aby přímo pod ní nebyl hlavní zdroj žáru. To znamená, že uhlí nebo brikety jsou nahrnuty na stranách, aktivní plynové hořáky jsou pak pouze ze stran. Aby ovoce bylo propečené, zavřete víko. Při teplotě grilu na 150 °C pečte asi 35 minut.

Poznámka:

do těsta - kůra s jednoho citrónu
náplň tvaroh nebo masccarpone podle chuti
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist