Panna cotta plná touhy III.

Kategorie: Moučníky

Autor:

Panna cotta plná touhy III.

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Želatinu namočte asi na 10 minut do studené vody, mezitím zahřejte kokosové mléko se smetanou a cukrem těstě pod bod varu, přidejte želatinu a míchejte do úplného rozpuštění. Nalijte do formiček a nechte zatuhnout. Připravte želé: 1 plátek želatiny namočte do studené vody. Oloupejte mango, nakrájejte ho na menší kousky, trochu podlijte vodou a provařte do změknutí. Mango rozmixujte ponorným mixérem a přidejte kardamom a med. Vmíchejte želatinu a vrstvěte krém. Před nanesením další vrstvy nechte tu předchozí vždycky důkladně zatuhnout. Nakonec si připravte omáčku: Druhou půlku oloupaného a nakrájeného manga povařte s trochou vody, přidejte maracuju a vydlabanou lžičkou a rozmixujte, přilijte med a kardamom, chvíli povařte a pak přeceďte. Panna cottu podávejte společně s omáčkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist