Burizonové řezy

Kategorie: Moučníky

Autor:

Burizonové řezy

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Čokoláda nahrubo nastrouhaná hořká 350 g
  • Máslo změklé 2 lžíce
  • Mléko sladké kondenzované 180 ml
  • rýžové burizony 200 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Bez lepku

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Připravte si obdélníkovou formu 28 x 18 cm a vymažte ji slunečnicovým olejem. Ve středně velkém kastrolku prohřívejte za stálého míchání na mírném ohni kondenzované mléko cca 3 minuty. Vmíchejte čokoládu a máslo a utřete dohladka. Odstavte z ohně a vmíchejte rýžové burizony. Přeneste těsto do připravené formy a vytvořte rovnoměrnou hladkou vrstvu. Nechte 5 minut chladnout. Ke krájení použijte ostrý nůž. Až koláč ztuhne, nakrájejte na řezy.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist