Treska v pivním těstíčku

Kategorie: Maso

Autor:

Treska v pivním těstíčku

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filety z tresky omyjeme a osušíme. V misce rozšleháme lžíci mouky, pivo, vaječný žloutek, sůl a pepř. Zdá li se Vám těstíčko příliš řídké, přidáme mouku . Potom z vaječného bílku ušleháme pevný sníh, který velmi jemně vmícháme do těstíčka.
V těstíčku obalíme fileta a osmažíme je na vyšší vrstvě oleje. Podáváme pokapané citronovou šťávou.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist