Aljašská treska

Kategorie: Maso

Autor:

Aljašská treska

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filet z tresky s kůží osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na rozpálenou pánev dáme pečicí papír a olivový olej. Do pánve na pečicí papír vložíme filet tresky kůží dolů a opečeme. Pak rybu přemístíme na plech, přidáme lžíci másla a dopékáme v troubě při 200 °C asi 10 minut. Mezitím na pánvi zesklovatíme cibulku, vložíme na ni na větší kusy nakrájeného ledového salátu. Osolíme, opepříme a ochutíme posekaným česnekem. Salát rozdělíme na talíře. Do pánve vložíme cherry rajčata nakrájená na poloviny a ochutíme je solí, pepřem a tymiánem. Poté je přidáme k orestovanému salátu. Do pánve vlijeme balzámový ocet. Zahřejeme ho a vmícháme do něj máslo. Opečenou rybu rozdělíme na talíře k ledovému salátu s rajčaty a přelijeme ji balzamikovou omáčkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist