Candát zapečený s cibulí

Kategorie: Maso

Autor:

Candát zapečený s cibulí

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Candát 600 g
  • Velké cibule 3 ks
  • Smetana 200 ml
  • Strouhaný tvrdý sýr 100 g
  • Máslo 60 g
  • Citron 1 ks
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rybu nakrájejte na porce, osolte, pokapejte citronovou šťávou a nechte chvíli odležet. Dno pekáčku poklaďte lístky másla, na ně položte porce ryby, zasypte je kolečky cibule a opět na ně naskládejte máslové lupínky. Vložte do trouby vyhřáté na 180°C a pečte, dokud cibule nezrůžoví. Potom vše zalijte smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem a ochucenou pepřem a vložte zpět do trouby. Zapečte dozlatova a podávejte s různě upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist