Čínská směs z kuřecího masa

Kategorie: Maso

Autor:

Čínská směs z kuřecího masa

Suroviny

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na nudličky. Připravíme si marinádu. Jedna lžíce oleje, dvě lžíce sójovky, koření, sůl a do směsi naložíme na noc maso, dáme do lednice. Druhý den směs zprudka opečeme na pánvi. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a osmahneme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, jarní cibulku, na robné kostičky nakrájenou mrkev, mražený hrášek a vše dusíme doměkka. Zalijeme zbytkem sójovky, přidáme kukuřici a prohřejem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist