Pastýřské kotlety

Kategorie: Maso

Autor:

Pastýřské kotlety

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřová kotleta 4 ks
  • olej 1 lžíce
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • ovčí sýr 1 plátek
  • špek 1 plátek
  • cibule s natí 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do kotlet ostrým nožem prořízneme kapsu. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem, do kterého jsme zamíchali na kostičky nakrájený špek a nasekanou cibulovou nať. Kotlety zajistíme jehlou nebo je sešijeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme do měkka.

Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist