Skopová pečeně na pivu se sýrem

Kategorie: Maso

Autor:

Skopová pečeně na pivu se sýrem

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Skopové maso odblaníme a zbavíme jej nežádoucího tuku. Slaninu nakrájíme na tenké plátky - polovinu nakrájené slaniny vložíme na dno pekáče.

Oloupeme jeden a půl hlavičky česneku. Jednu hlavičku prolisujeme, smícháme se solí a pepřem. Druhou půlku nakrájíme na nudličky, jimi důkladně prošpikujeme maso. Prolisovaný česnek se solí a pepřem vetřeme do povrchu skopového masa.

Maso vložíme do pekáče, pokryjeme druhou půlkou nakrájené slaniny, podlijeme 3dl vody a přikryté pečeme 1,5 hodiny téměř doměkka. Poté maso podlijeme pivem a dopékáme odkryté doměkka za častého přelévání výpekem.

Sýr nastrouháme a smícháme s moukou. Maso po upečení vyjmeme a do výpeku zamícháme nastrouhaný sýr s moukou a znovu necháme provařit v troubě. Do výpeku vložíme naporcované skopové maso a ještě krátce prohřejeme.

Skopovou pečeni na pivu se sýrem podáváme s bramborovým knedlíkem na nahřátých talířích.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist