Tatarský biftek z kapra

Kategorie: Maso

Autor:

Tatarský biftek z kapra

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vyfiletujeme kapra, nakrájíme na menší kousky, které se nám vejdou do mlýnku a maso nameleme, stačí jednou.
Nakrájíme cibuli na drobné kousky, přidáme žloutek, papriku, pepř, sůl, worcester, sójovou omáčku, promícháme a případně můžeme dochutit dle libosti.
Směs promícháme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s topinkami, potřenými česnekem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist