Kančí ragú s rýží na kari

Kategorie: Maso

Autor:

Kančí ragú s rýží na kari

Suroviny

Porce: 4 + –
  • kančí kýta 1 kg
  • rýže 500 g
  • červená paprika 1 ks
  • cibule 2 ks
  • olej 1 hrnek
  • škrob 3 lžíce
  • podle chuti sůl, pepř, kari, bazalka 1 ks
  • podle chuti worcesterová omáčka 1 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kýtu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Pokud jde o starší kus zvěře, maso naklepeme. Dáme ho do uzavíratelné dózy a nasypeme na něj sůl, pepř a bazalku dle chuti, přidáme škrob a zalijeme olejem. Dózu uzavřeme a vše pořádně promícháme třepáním.
Na pekáč dáme 2 na proužky nakrájené cibule, a podlijeme 30 ml vody. Na cibuli rukou rozprostřeme maso. Pečeme asi 40 minut při 220 °C pod alobalem a poté dopékáme odkryté, než nám sos krásně zhoustne.
Rýži uvaříme podle návodu a vmícháme do ní cibulku osmahnutou společně s červenou paprikou. Přidáme kari, worcesterovou omáčku a případně dosolíme. Servírujeme ozdobené například lístky polníčku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist