Steak z jater s opečenou cibulkou

Kategorie: Maso

Autor:

Steak z jater s opečenou cibulkou

Suroviny

Porce: 2 + –
  • játra vepřová 2 plátek
  • cibule 1 ks
  • sůl a pepř podle chuti 1 ks
  • olej olivový 20 ml
  • dle potřeby olej na smažení 1 ks
  • chléb opečený 4 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky jater velikosti řízku opatrně naklepeme přes potravinářskou fólii. Opep-
říme je z obou stran.
Na pánvi si rozpálíme olivový olej a játra z obou stran opečeme. Vyjmeme je a zabalíme do alobalu‚ kde udrží teplotu a pustí šťávu.
Do výpeku z jater přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a zprudka ji orestujeme. Osolíme‚ opepříme.
Játra podáváme s cibulkou a čerstvými topinkami‚ eventuálně se sezonní zeleninou nebo tatarkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist