Pepřová omáčka ke steakům II

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V malém kastrolu na středním plameni rozpálíme olej, vsypeme nadrobno pokrájenou cibuli a zelený pepř a dvě minuty zahříváme. Přidáme hovězí vývar a víno a 3 - 4 minuty povaříme. Přilijeme smetanu a vaříme další 2 minuty, do zhoustnutí. Dáme stranou a udržujeme v teple (nejlépe na nádobě s horkou vodou).

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist