Vepřová panenka v listovém těstě

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřová panenka v listovém těstě

Suroviny

Porce: 2 + –
  • vepřová panenka 300 g
  • listové těsto 200 g
  • čerstvý listový špenát 200 g
  • slanina 4 plátek
  • strouhaný Eidam 100 g
  • kečup 2 lžíce
  • sůl, pepř, česnek 1 ks
  • másla 1 lžíce

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdříve si na másle podusíme listy opláchutého špenátu, ochutíme solí, pepřem a česnekem. Vepřovou panenku rozřízeneme na dvě části, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku, aby se maso zatáhlo.
Z listového těsta rozválíme plát, který rozdělíme na dva díly. Každý díl pak potřeme kečupem a klademe slaninu, strouhaný sýr, špenát a maso. Vše zabalíme do těsta a povrch potřeme vodou. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C dozlatova (asi 40 minut).
Servírovat lze samostatně, se zeleninou dušenou na másle či s různě upravenými brambory.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist