Steaky z kachních prsou

Kategorie: Maso

Autor:

Steaky z kachních prsou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • kachní prsa 4 ks
  • dle potřeby olej 1 ks
  • dle chuti sůl 1 ks
  • dle chuti pepř 1 ks
  • čerstvé houby (lesní houby, žampiony) 1 miska
  • nové koření 1 špetka

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kachní prsa stáhneme z kůže, zbavíme je blány a opláchneme. Potřeme je olejem a opepříme. Necháme při pokojové teplotě asi 30 minut odležet.
Na pánvi rozehřejeme olej (nebo máslo). Prsíčka opékame z každé strany asi 3-5 minut, aby nebyla úplně propečená a zůstala šťavnatá. Vyndáme z pánve a necháme odpočinout při pokojové teplotě.
Mezitím si orestujeme houby, osolíme, opepříme a přidáme nové koření. Hotové servírujeme s masem. Maso solíme až na talířích, aby sůl nevytahovala ze steaků šťávu. Podáváme se zeleninou a libovolnou přílohou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist