Úhoř na kmíně s cibulí

Kategorie: Maso

Autor:

Úhoř na kmíně s cibulí

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rybu podélně rozřízneme, odstraníme vnitřnosti a nakonec odřízneme hlavu. Omyjeme ji pod tekoucí studenou vodou, osušíme, osolíme a necháme odležet.
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
Do připraveného pekáčku vložíme rybu, pokapeme ji citronovou šťávou, olejem, posypeme nakrájenou cibulí a pokmínujeme.
Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 25–30 minut bez přiklopení doměkka.
Hotového úhoře podáváme s vařenými brambory ozdobeného plátky citronu a kousky červené papriky.

Poznámka:

Pokud úhoře neseženeš nebo je pro tebe jeho cena příliš vysoká, můžeš stejně upéct jinou sladkovodní rybu. U nás zbožňujeme také pstruhy. Dají se připravit na mnoho způsobů – podle mě však ty jednoduché jsou nejlepší.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist