Vepřové kostky „Pfefferico“

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové kostky „Pfefferico“

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vepřová kýta 1 kg
  • tekutá marináda „Pfefferico“ (Albert) 1 balíček
  • cibule 1 ks
  • vepřové kýty, sáček tekuté marinády „Pfefferico“ (Albert) olej 1 kg
  • sůl 1 ks
  • tmavá instantní jíška 1 ks
  • vývar z kostí 500 ml

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřové maso z kýty nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm a takto připravené kostky masa promícháme s polovinou sáčku marinády „Pfefferico“. Necháme v chladu odležet asi 30 – 60 minut.
Kostky masa poté orestujeme v pánvi bez oleje (je již v marinádě, stejně jako sůl). V hrnci si na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme přiblžně 30 minut. Podlijeme asi 0,5 litrem vývaru z vepřových kostí a zeleniny, kdo nemá, může nahradit vodou s kostkou masoxu, ale „vývar z kostí je vývar z kostí“.
Dusíme 30 minut. Poté co je maso měkké zahustíme tmavou instantní jíškou a krátce povaříme. Podáváme s těstovinami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist