Parmice plněné pomerančem a bobkovým listem

Kategorie: Maso

Autor:

Parmice plněné pomerančem a bobkovým listem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Troubu rozehřejte na teplotu 200 ºC. Vykuchané ryby očistěte, zbavte šupin a naplňte několika plátky pomeranče a bobkovým listem. Naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a potřete olivovým olejem.

2
Plech vložte do trouby a ryby pečte asi 6 minut po každé straně (podle velikosti).

3
Ryby před podáváním pokapejte zbylou pomerančovou šťávou, osolte a opepřete čerstvě namletým pepřem a podávejte s opečeným pita chlebem nebo bagetou.

4
PRIMA TIP: Stejně můžete naplnit i jiné rybky a ogrilovat je na dřevěném uhlí. Jen by měly být velké do 30 cm, aby se za pár minut dobře propekly.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist