Krevety s česnekem a sójovými klíčky

Kategorie: Maso

Autor:

Krevety s česnekem a sójovými klíčky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Oloupejte krevety a vyjměte z nich střívko.

2
Česnek a zázvor nasekejte najemno, opláchněte jarní cibulku a nakrájejte ji na tenká kolečka. Pažitku nakrájejte na kousky dlouhé 2–3 cm. Ve studené vodě omyjte sójové klíčky a nechte je důkladně okapat.

3
Rozpalte na středním ohni pánev wok, přidejte máslo a zázvor s česnekem a osmahněte (nesmí se zabarvit). Přidejte krevety a restujte. Až budou krevety zpola hotové, přidejte ústřicovou a sójovou omáčku. Těsně předtím, než hotové krevety vyndáte z pánve, přidejte osušené klíčky, jarní cibulku a pažitku a lehce promíchejte. Ihned servírujte.

4
Tip šéfkuchaře: Vždy se snažte koupit syrové krevety. Předvařené krevety se restováním a ohříváním vysuší a jsou tvrdé.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist