VEPŘOVÁ PANENKA S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A PEČENOU ZELENINOU S BRAMBORY RATTE

Kategorie: Maso

Autor:

VEPŘOVÁ PANENKA S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A PEČENOU ZELENINOU S BRAMBORY RATTE

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Panenku nakrájíme na čtyři kousky a ochutíme solí a pepřem. Zabalíme do slaniny a na pánvi s olejem, česnekem a tymiánem, opečeme dozlatova. Dáme dopéct do vyhřáté trouby na 180°C cca 12 minut. Z pánve vyjmeme česnek a tymián, zalijeme masovým vývarem a svaříme na polovinu. Přidáme smetanu, provaříme a ochutíme solí a pepřem. Nakonec dáme najemno sekanou pažitku.

Do vařící vody vhodíme zeleninu krájenou na hranolky a povaříme 3 minuty. Vyjmeme ji a dáme do vody s ledem. Necháme vychladit a okapat. Na oleji opečeme s napůl rozříznutými bramborami dozlatova. Zalijeme vínem, odvaříme a zjemníme máslem. Dochutíme solí a pepřem. Na závěr vložíme na prohřáté dílky kapustiček.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist