Losos na zelených fazolkách

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Určen pro: Dietní

Způsob přípravy: Restování

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Filety lososa s kůží omyjeme a osušíme kuchyňskou útěrkou a nakrájíme na 4 porce. Filety poté osolíme, opepříme bílým a černým pepřem, posypeme oregánem a necháme chvíli odležet.

Na pánvi rozpálíme olivový olej a opečeme lososa z obou stran. První opékáme stranu s kůží a poté 2.stranu. Maso vyjmeme z pánve a uložíme v teple. Do výpeku z lososa dáme orestovat zelené fazolky, přidáme na tenké plátky pokrájený česnek. Lehce orestujeme, poté zalijeme zeleninovým vývarem a podusíme cca 8 minut.

Servírování: Na talíř vložíme porci podušených fazolek a na něj usadíme lososa, kterého pokapeme citronovou šťávou a můžeme posypat pokrájenou petrželovou natí. Jako přílohu můžeme zvolit bílé pečivo nebo např.pečený brambor v alobalu.

Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist