Candát v olivové krustě

Kategorie: Maso

Autor:

Candát v olivové krustě

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Z omytého a vykostěného candáta si připravíme jednotlivé porce, které osolíme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji ze všech stran
2. V misce promícháme strouhanku s na drobno nakrájenými slitými olivami a na jemno nasekanou bazalkou
3. Porce ryby položíme na plech vyložený pečicím papírem, posypeme ochucenou strouhankou, ozdobíme na jemno nastrouhaným parmazánem, pokapeme olivovým olejem a v troubě vyhřáté na 230 °C 5 minut zapečeme.

Doporučení:
Podáváme se salátem z čínského zelí a salátové okurky, se zálivkou z citronové šťávy prošlehané s trochou zakysané smetany, ozdobený orestovanými mandlovými lupínky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist