Dušené vepřové plecko

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Opláchnuté maso nakrájíme na kostky

2. Na tuku osmahneme na kousky pokrájenou cibuli do světlé, nazlátlé barvy

3. Přidáme kmín, vložíme maso a vše krátce orestujeme

4. Maso pak podlijeme vodou (musí být téměř ponořené), osolíme a za občasného promíchání dusíme, pod pokličkou, doměkka

5. Nakonec maso vyjmeme a omáčku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v cca 1,5 dcl studené vody, za stálého míchání omáčku ještě několik minut provaříme, dochutíme solí a pepřem

6. Maso vrátíme zpět do omáčky, prohřejeme a můžeme podávat.

Podáváme s houskovým knedlíkem

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist