Pečený filet z candáta se zeleninou

Kategorie: Maso

Autor:

Pečený filet z candáta se zeleninou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • filé z lososa 750 g
  • mražená zeleninová směs 175 g
  • ramea culinoss 50 g
  • hladká mouka 100 g
  • olej 3 lžíce
  • rýže 250 g
  • rama crémefine na šlehání 50 g
  • voda 750 ml
  • svíčková omáčka 2 balení
  • žampióny 75 g
  • vejce 2 ks
  • sůl 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Candáta očistíme, vykostíme, osolíme a necháme odležet. Uvaříme rýži. Na Ramě Culinese orestujeme směs zeleniny, vmícháme do vařené rýže, přilijeme Rama Cremefine ke šlehání a společně asi 6 minut vaříme. Studenou vodu smícháme s Knorr Fix Svíčkovou omáčkou, přivedeme k varu a za občasného míchání 5 minut vaříme. Rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a opečeme na oleji do zlatova z obou stran. Na zbylém tuku orestujeme nahrubo krájené žampióny, které vmícháme do svíčkové omáčky. Teplé rizoto naservírujeme s pečeným filetem na talíř a částečně přelijeme svíčkovou omáčkou se žampióny.

Náš tip: Omáčku můžete zjemnit smetanou, vínem nebo citrónovou šťávou. Pro obměnu můžete přidat krájenou šunku, ančovičky, sardele, sterilované okurky nebo sterilované bílé cibulky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist