Pizza s kedlubnou

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pizza s kedlubnou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • těsto listové 1 balení
  • kedlubna 1 ks
  • trocha koření provensálské 1 ks
  • česnek 3 stroužek
  • sůl bylinková 1 špetka
  • na potření olej 1 ks
  • na potření kečup 1 ks
  • salám suchý 200 g
  • sýr strouhaný 100 g

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Listové těsto vyválíme na plát, který přendáme na plech vyložený pečicím papírem a propícháme vidličkou. Kedlubnu oloupeme a nahrubo nastrouháme, přisypeme provensálské koření a dobře promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
Těsto mírně potřeme olejem, kečupem, poklademe plátky salámu, kedlubnovou směsí
a pečeme při 200 °C zhruba 40 minut. Před dopečením posypeme sýrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist