Cizrnový salát

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Cizrnový salát

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na zálivku rozšlehejte vinný ocet s panenským olejem, solí a pepřem. Nad plamenem nebo na grilu opečte papriky, až ztmavnou, dejte je do mikrotenového sáčku či hrnce, zakryjte pokličkou a nechte 10 minut zapařit. Pak je oloupejte a nakrájejte na kousky. Zahřejte na pánvi 2 lžíce oleje, osmahněte na něm nadrobno nakrájené cibule, přidejte nakrájený česnek, na plátky nakrájený fenykl, rozmarýn a bobkový list. Za stálého míchání zvolna opékejte 4-5 minut. Zeleninový bujon rozmíchejte v 200 ml horké vody a nalijte k zelenině. Přidejte scezenou cizrnu, promíchejte a odkryté vařte, až se tekutina téměř odpaří. Sejměte z ohně, nechte trochu vychladnout, promíchejte s kousky paprik, citronovou kůrou a petrželkou. Podávejte teplé nebo vychladlé.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist