Kjopalo

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Kjopalo

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Bulharsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Papriku a lilek omyjeme a osušíme.

Troubu necháme rozehřát na 250 °C, na plech rozložíme pečící papír a na něj naklademe papriky a lilek, po mírném zčernání obrátíme a toto opakujeme, až máme papriky i lilky připečené ze všech stran. Poté je dáme asi na 15 minut zapařit do hrnce s poklicí a pak oloupeme, z paprik odstraníme jadérka a stopky, z lilku pouze stopky.

Zeleninu nakrájíme na kousky, dáme do mísy, zakapeme olejem, octem, přidáme sůl a rozetřený česnek a vše důkladně promícháme. Můžeme přidat 2 nakrájená rajčata, ale není to nutné.

Kjopalo podáváme jako přílohu. Nejlépe se hodí ke grilovaným specialitám.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist