Nadívaná cibule

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Nadívaná cibule

Suroviny

Porce: 7 + –
  • cibule 14 ks
  • česnek 2 stroužek
  • žlutý sýr 100 g
  • Knorr Inspirace Boloňské špagety 2 balíček
  • rýže 0.5 sklenice
  • petrželová nať 1 svazek
  • hovězí pečeně 300 g
  • žampióny 200 g
  • olej 1 lžíce
  • voda 500 ml
  • knorr aromat 1 špetka

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 7

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Povařte cibuli několik minut v lehce osolené vodě. Odkrojte vršky. Vydlabejte vnitřky a posekejte je.
Nakrájejte žampióny na drobno. Uvařte rýži tak, aby zůstala sypká. Pečeni pokrájejte na nudličky. Prolisujte česnek a posekejte petrželovou nať.
Na rozehřátém oleji nechte zesklovatět posekané vnitřky cibulí, žampióny osmažte zvlášť.
Rýži smíchejte s pečení, žampióny, česnekem a petrželovou natí. Dochuťte kořením Knorr Aromat.
Cibule naplňte nádivkou, posypte nastrouhaným sýrem a vložte do žáruvzdorné nádoby.
Knorr Inspirace Boloňské špagety smíchejte s 0,5 litru vody a přidejte k předem osmažené cibuli.
Omáčku přidejte k cibulím a pečte asi 40 minut při teplotě 180 stupňů. Po 30 minutách cibule vyndejte a posypte je sýrem. Nechte zapékat ještě 10 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist