Pan Bagnat

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Pan Bagnat

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1) Nejprve upečeme papriky - až do černa. Upečené je necháme zchládnout, oloupeme je, pomažeme olivovým olejem a osolíme.
2) Bagety nakrojíme a vydlabeme vnitřek. Vydlabanou bagetu pokapeme zevnitř olivovým olejem. Jako první vrstvu dáme pečenou papriku, na to kolečka cibule, lístky bazalky a olivy nakrájené na kolečka. Poté rajčata a mozzarelu na plátky - osolené a opepřené. Následuje vrstva bazalkových lístků, šunka a zase pečené papriky.
3) Poté pořádně stáhneme potravinovou folií a necháme v ledničce vychladit.

Poznámka:

podle chuti sůl a pepř
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist