Švédská šunka

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Švédská šunka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření v páře

Země: Švédsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zeleninový salát vyklopíme do cedníku a necháme odkapat. Tekutinu zachytíme. Želatinu namočíme ve 150 ml studené vody a necháme nabobtnat. Potom ji ve vodní lázni nebo na velmi mírném plameni za stálého míchání rozpustíme. Želatina se nesmí vařit, proto ji, jakmile se rozpustí, odstavíme. Rozpuštěnou želatinu dolijeme sladkokyselým nálevem a vodou do půl litru, podle chuti tekutinu okyselíme a osolíme. Do přiměřeně velké plastové misky nalijeme na dno želatinu a necháme ji v chladu ztuhnout. Do plátků šunky zabalíme překrájený odkapaný zeleninový salát. Do misky se želatinou rozložíme nakrájená vejce, na ně položíme závitky a opět zalijeme želatinou. Necháme v chladu ztuhnout. Vyklopíme a nakrájíme na díly.

Poznámka:

voda - podle potřeby
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist