Humrový koktejl

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Humrový koktejl

Suroviny

Porce: 4 + –
  • artičokové srdíčka 1 sklenice
  • humří maso 1 plechovka
  • cibule 1 ks
  • olej 3 lžíce
  • směs bylinkového koření 1 lžíce
  • rajského protlaku 1 lžíce
  • šlehaná smetana 3 lžíce
  • brandy 1 lžíce
  • ostrá hořtice 1 lžička

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Artyčoková srdíčka necháme dobře okapat a naložíme je do šťávy z humrů
2. Humří maso rozebereme a vyjmeme z něho kůstky
3. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a zakapeme ji 1 lžící oleje
4. Z hořčice, rajčatového protlaku, bylinkového koření, brandy, soli, pepře a cukru připravíme nálev
5. Do nálevu přimícháme 2lžíce oleje a lehce přimícháme šlehanou smetanu
6. Rozpůlená artyčoková srdíčka upravíme do čtyř koktejlových pohárů, přidáme humří nebo krabí maso, kolečka cibule, řeřichu a přelijeme zálivkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist