Rajská polévka s nočky

Kategorie: Polévky

Autor:

Rajská polévka s nočky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Česnek oloupeme.

V hrnci podusíme cibuli s novým kořením, celým pepřem, bobkovým listem a stroužky česneku, dokud nezesklovatí. Zalijeme vodou a až se začne základ polévky vařit, vmícháme rajský protlak a tymián.

Mezitím si v hrníčku rozšleháme vejce se špetkou soli, lžičkou oleje a asi 2 lžícemi hladké mouky a vše umícháme vidličkou do hladkého těstíčka. Až se začne rajská polévka vařit, vykrajujeme do ní lžičkou malé nočky. Nakonec podle chuti, pokud je protlak moc kyselý, rajskou polévku trochu ocukrujeme nebo přidáme trochu kečupu.

Rajskou polévku s nočky rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist