Cibulačka

Kategorie: Polévky

Autor:

Cibulačka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibulku nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na sádle dohněda a zalijeme vývarem. Do polévky přidáme na kostičky nakrájený a dotmavohněda osmažený chléb, a když je polévka v misce, zasypeme ji strouhaným uzeným sýrem. Polévku můžeme také zahustit škrobovou moučkou. Z koření stačí pouze sůl.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist