Zeleninová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Zeleninová polévka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • celer 1 ks
  • pórek 1 ks
  • strouhaná eidam 2 lžíce
  • Knorr Bujón Slepičí 1 kostka
  • petržel 1 ks
  • brambory 2 ks
  • čerstvý lístek bazalky 2 ks
  • Knorr Aromat 1 špetka
  • mrkev 1 ks
  • rajčatový protlak 1 lžíce
  • Rama Culinesse 1 lžíce

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nakrájejte celer, petržel a mrkev na hranolky, pórek na kolečka. Připravenou zeleninu 5 minut smažte na rozehřátém tuku Rama Culinesse.
Rozpusťte kostku Knorr Bujón Slepičí ve dvou sklenicích vroucí vody. Přidejte smaženou zeleninu a vařte 15 minut.
Oloupejte brambory, nakrájejte je na kostky a přidejte do polévky. Vařte ještě dalších 10 minut.
Přidejte rajčatový protlak a trochu kořenícího přípravku Knorr Aromat. Důkladně promíchejte a opepřete. Polévku nalijte do misek, posypte sýrem a ozdobte lístky bazalky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist