Smažák v bramboráku

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nastrouháme syrové brambory, přidáme vejce, mouku, sůl, majoránku, česnek, mléko a vše důkladně zamícháme.

Na rozpáleném oleji smažíme nejprve z jedné strany, poté na něj položíme silnější plátek sýru, poklademe druhou vrstvu těsta, celou placku otočíme a osmažíme i z druhé strany.

Servírujeme a jako přílohu podáváme zeleninu.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist