Uzené v bramboráku

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na 4 stejné díly. Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a utřený česnek. Důkladně promícháme.



Na rozpálenou pánev dáme díl těsta. Vytvoříme placku, na ni vložíme plátek uzeného masa a druhým dílem těsta přikryjeme maso. Pečeme po obou stranách dozlatova a podáváme s kysaným zelím.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist