Chřestové rizoto

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Chřestové rizoto

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na velké pánvi rozpustíme máslo. Když začne pěnit, přidáme rozdrcené stroužky česneku a najemno nakrájenou červenou cibuli. Smažíme doměkka 3 - 5 minut. Chřest řádně očistíme. Ořežeme a seřízneme tvrdší konce, nakrájíme na asi 3 cm kousky a přidáme na pánev k cibuli a česneku.

Vsypeme rýži a mícháme, aby se zrnka obalila máslem, smažíme asi 2 minuty. Přidáme sběračku horkého zeleninového vývaru a pomalu vaříme za stálého míchání, dokud se tekutina nevyvaří. Dále přidáváme vývar po sběračkách, zhruba po 10 minutách přisypeme mražený hrášek. Takto vaříme ještě dalších 10 - 15 minut do změknutí rýže, během této doby stále přidáváme po sběračkách vývar.

Poté přilijeme smetanu a ještě mírně vaříme, dokud se nevsákne a dochutíme solí.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist