Mandlový okoun s fazolkami

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Mandlový okoun s fazolkami

Suroviny

Porce: 2 + –
  • Zelené fazolky 200 g
  • Filety z okouna nilského 2 ks
  • Mořská sůl, pepř - dle chuti 2 špetka
  • Máslo 25 g
  • Mandlové lupínky 50 g
  • Šťáva z poloviny citronu 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je tři minuty vařit doměkka. Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte. Větší pánev s nepřilnavým dnem rozpalte, oba filety z obou stran osolte a opepřete a potom je 4-5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo. Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní dejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní,vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne. Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na dva talíře, na ně posaďte po jednom rybí filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist