Žampionové rizoto

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Žampionové rizoto

Suroviny

Porce: 6 + –
  • rýže 4 balíček
  • rostlinný olej 3 lžíce
  • žampiony 2 hrst
  • cibule 1 ks
  • máslo 1 lžíce
  • podravka 1 lžička
  • kostka slepičího bujonu 1 ks
  • mražená zelenina(mrkev,hrášek,kukuřice) 0.5 balíček
  • mletá paprika 1 lžíce
  • kečup 2 lžíce

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Dáme si uvařit rýži.když je hotová rýži scedíme a schováme aby nevyschla.Poté si orestujeme do zlatova cibulku,přidáme žampiony(mohou být o houby šušené)mírně orestujeme přidáme papriku,zalijeme trochou vody a dusíme..po 10 minutách přidáme bujon,podravku a zeleninu a kečup..dále dusime asi 20 minut,nebo než nám voda trochu zhoustne...ke konci varu přidáme pro zjemnění máslo..Nakonec směs smícháme s rýží...a podáváme.

Poznámka:

Místo žampionů mohou být houby čerstvé,nebo sušené. A jakýkoly druh.dle chuti.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist