Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragú, pečený brambor v alobalu s koprovou omáčkou

Kategorie: Maso

Autor:

Telecí steak plněný husími játry, žampionové ragú, pečený brambor v alobalu s koprovou omáčkou

Suroviny

Porce: 10 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Telecí steak rozříznem a naplníme játry a jedním listem čerstvého estragonu. Maso z vrchu osolíme a opepříme a pak pozvolna opékáme.
Žampionnové ragů připravíme z opečený ch hub , bechamelu Sherry, smetany a ostatních ingrediencích. Je důležité ragů dobře provařit.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist