Špagety s pestem a tuňákovými koulemi

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Špagety s pestem a tuňákovými koulemi

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Špagety 400 g
  • Konzerva tuňáka ve vlastní šťávě 2 plechovka
  • Čerstvá strouhanka 70 g
  • Kopr, nasekaný 1 lžíce
  • Pažitka, nasekaná 1 lžíce
  • Piniové oříšky ( nemusí být ) 40 g
  • Jemně strouhaná citronová kůra 1 lžíce
  • Vejce 1 ks
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Bazalkové pesto podle chuti 1 ks
  • Smetana 185 g
  • Jemně strouhaný parmazán k podávání 1 hrst

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě, tak aby byly al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu.Sceďte a udržujte teplé. Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule. Na oleji opékejte 2-3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte . Podávejte s parmazánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist