Vepřové maso s rajčatovou omáčkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Vepřové maso s rajčatovou omáčkou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • olej 2 lžíce
  • jarní cibulka 1 svazek
  • sůl 1 lžíce
  • vepřové maso 300 g
  • rajcata 3 ks
  • podle potřeby
  • voda 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Vietnam

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme na cca 5 mm široká kolečka.

Maso dáme do misky, přidáme 1 - 2 lžíce oleje, přidáme lžíci soli a vše důkladně promícháme.

Maso dáme na pánev, osmahneme, podlijeme trochou vody a podusíme. Do téměř měkkého masa přidáme rajčata a cibulku a občas promícháme. Když se rajčata scvrknou, přilijeme vodu tak, aby byla rovnoměrně s masem. Znovu 5 minut povaříme, podle potřeby dochutíme a můžeme podávat.

Vepřové maso s rajčatovou omáčkou nejlépe chutná s rýží.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist