Celer s uzeným masem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Celer s uzeným masem

Suroviny

Porce: 1 + –
  • strouhanka 3 lžíce
  • celer 2 ks
  • drcený barevný pepř 0.5 lžička
  • sůl 1 ks
  • ocet 1 lžíce
  • zelená paprika 1 ks
  • vejce 2 ks
  • tuk 100 g
  • uzené maso 200 g

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Portugalsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Celer oloupeme, nakrájíme na 2 cm silné plátky a uvaříme je v osolené vodě s octem doměkka. Papriku zbavíme zrníček a spolu s uzeným masem nakrájíme na kostičky.

Papriku smícháme s masem, změklým tukem, solí i pepřem. Do směsi vyklepneme vejce, promícháme a zahustíme strouhankou.

Masovou směsí potřeme v silnější vrstvě plátky celeru a naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem.

Celer s uzeným masem pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 - 30 minut. Podáváme s čerstvým nebo opečeným toastovým chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist