Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Rozšlehané vejce 4 ks
  • Hladká mouka 200 g
  • Sterilizovaný hrášek 140 g
  • Šunka 140 g
  • Mléko 2 dl
  • Sůl 1 ks
  • Pepř mletý 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

TĚSTÍČKO: Mouku důkladně rozmícháme v rozšlehaných vejcích s mlékem. Pak přidáme jemně pokrájenou šunku, scezený hrášek a ochutíme solí (pepřem) - pozor, nepřesolit - šunka je slaná!
Z těstíčka můžeme dělat placičky - lžící tvoříme malé placičky, které smažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Pak necháme okapat na ubrousku, podáváme se zeleninou. Dobré jsou teplé i studené.
Těstíčko můžeme použít na obalování masa a zeleniny - kousky (plátky) v něm namáčíme a smažíme na pánvi s rozpáleným olejem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist