Raviolli s ricottou a zeleninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Raviolli s ricottou a zeleninou

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Itálie

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ze žloutků a hladké mouky vypracujeme těsto‚ které necháme dvě hodiny odpočinout v lednici.
Mezitím si připravíme náplně‚ nejprve zeleninovou: na olivovém oleji opečeme nakrájenou cuketu‚ přidáme papriky a rajčata zbavená semínek. Osolíme‚ opepříme a směs necháme řádně vychladnout.
Poté si připravíme ricottovou náplň, do které přidáme jemně nakrájenou bazalku a nastrouhaný parmezán. Ochutíme solí a pepřem.
Těsto rozválíme na pruhy‚ poklademe ricottovou a zeleninovou náplní. Poté přikryjeme dalším pruhem‚ vytvarujeme čtverečky, ze kterých vytlačíme vzduch a rádýlkem odstraníme přebytečné těsto tak‚ aby vznikly čtverce 7 x 7 cm. Raviolli necháme vařit v osolené vodě zhruba 4 minuty.
Na olivovém oleji osmahneme lístky čerstvé šalvěje. Přidáme uvařené raviolli, promícháme a podáváme posypané parmezánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist