Plněné kedlubny

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Plněné kedlubny

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kedlubny oloupeme a vydlabeme část dužiny ze středu, tak vznikne prostor pro náplň. Připravené kedlubny vložíme do zapékací misky překryjeme alobalem a dáme předpéct do trouby.
Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme kuřecí maso, které předem nakrájíme na malé kousky. K masu přidáme na kousky nakrájená rajčata, rajčatový protlak, prolisovaný česnek a celou směs dochutíme solí a pepřem.
Předpečené kedlubny plníme masovou směsí a vrátíme je na pár minut zpět do trouby dopéct. Pět minut před koncem pečení je posypeme nastrouhaným sýrem. Ihned podáváme buď samotné, nebo s čerstvým pečivem.

Poznámka:

Kedlubny lze plnit také mletým masem, které smícháme s podušenými vnitřky kedluben.
Pro výraznější chuť můžeme přidat masox.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist