Prázdninová bruschetta

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Prázdninová bruschetta

Suroviny

Porce: 4 + –
  • česnek 4 stroužek
  • velká rajčata 2 ks
  • sušená bazalka 1 lžíce
  • 2 cm silné, našikmo nakrájené plátky bílé bagety 8 ks
  • olivový olej 4 lžíce
  • podle chuti sůl a pepř 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rajčata oloupeme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na kousky. Bazalku nasekáme nadrobno a vmícháme k rajčatům.
Směs osolíme‚ opepříme a zalijeme olivovým olejem. Česnek prolisujeme a přidáme k rajčatům. Promícháme a dle potřeby dochutíme. Necháme chvíli uležet v lednici.
Plátky bagety vložíme do trouby a opečeme je dozlatova. Můžeme je opéci i na pánvi nebo na grilu. Na plátky bagety naneseme rajčatovou směs a podáváme. Dozdobíme bazalkou nebo strouhaným parmazánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist