Rychlé brambory

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Rychlé brambory

Suroviny

Porce: 2 + –
  • vejce 2 ks
  • brambory vařené 500 g
  • máslo 2 lžíce
  • hrášek sterilizovaný 100 g
  • tatarka 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory pokrájíme na plátky a dozlatova opečeme na másle v pánvičce. Po chvíli přidáme hrášek, sůl a pepř. Když jsou brambory s hráškem pěkně opečené, rozklepneme vejce a doděláme. Hotové rozdělíme na talíře. Jako příloha je výborný okurkový salát s jogurtem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist